Cégünkről

Filozófiánk

Cégünk alapvető küldetése, hogy a hazai takarító cégek közül kiemelkedve, a legkorszerűbb tisztítási technológiák alkalmazásával és a magas szinten kvalifikált szakember gárdánkkal hozzáadott értéket teremtsünk; minél magasabb szinten elégítsük ki a már meglévő és új partnereink igényeit; megbízható, garantált minőségű takarítási szolgáltatásokat nyújtsunk.

Vállalati értékek

Munkatársainkra, ügyfeleinkre alapértékként tekintünk; a megbízhatóság fenntartása kulcsfontosságú számunkra, hiszen Ön a szolgáltatásaink igénybevételével bizalmat szavaz nekünk. Hitvallásunk, hogy vállalatunk kizárólag olyan eszközt, szolgáltatást kínál fel, amelyre partnereinknek valóban szüksége van. A környezetvédelemre kiemelt figyelmet fordítunk.

Fejlődés

A Vasi Korall Kft 1997- ben alakult, kezdetben családi vállalkozásként. Az elmúlt pár évtizedben partnereink igényeihez folyamatosan alkalmazkodva, takarítási részlegünknél nagymértékű fejlesztések és beruházások történtek; a magas minőségnek, szakembereinknek és korszerű takarítás technológiáinknak köszönhetően jelenleg a magyarországi piacon elfoglalt pozíciónk stabil és erős. 

Hogyan dolgozunk?

01.

Hosszútávú ügyfélkapcsolatok

A vállalat filozófiájából adódóan mindig is arra törekedtünk, hogy együtt gondolkodjunk a megrendelőnkkel: az Ön számára legelőnyösebb és leghatékonyabb környezetbarát megoldásokat és a lehető legalkalmasabb technológiákat sorakoztatjuk fel. Annak érdekében, hogy maximális teljesítményt biztosíthassunk a megrendelőinknek, folyamatosan szemmel kísérjük a legújabb, leghatékonyabb takarítási technológiákat, illetve nagy figyelmet szentelünk a környezetbarát takarítási eszközök, anyagok alkalmazásának.

02.

Struktúrált munkavégzés

Munkavégzésnél alapelvünk a szervezettség és a rend. Tevékenységünket cége zavartalan működése mellett végezzük; munkafolyamataink előre kidolgozott, részletes lépésekből, ütemtervekből, időbeosztásokból vannak felépítve; folyamatos értékelést végzünk és az egyes munkafolyamatok rendszeresen és több szinten ellenőrzés alatt állnak.                 Megrendelőink érdekeit – értékeit védjük. A vagyonbiztonság és titoktartás területén kiemelt figyelmet biztosítunk megrendelőink érdekeinek védelmére. Környezetbarát technológiával dolgozunk. Az általunk felhasznált tisztítószerek ide kattintva tekinthetőek meg.

Csapatunk

A kiváló technikai és technológiai háttér biztosítása mellett a ránk bízott munkák minőségének és sikerének másik titka az emberi tényezőben rejlik, a szelektált humán erőforráson alapszik. Csapatunk kialakításánál az elsődleges szempont a megbízható, tehetséges, szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársak foglalkoztatása, akik képesek helytállni a magas fokú precizitás és erkölcsi feddhetetlenség területein.

    Elégedett dolgozóink törvényesen állnak alkalmazásban, folyamatos képzéseken vesznek részt (balesetvédelmi – és tűzvédelmi oktatás, munkavégzéshez szükséges egyéb alapoktatás). Cégünk rendelkezik a működéshez szükséges hatósági engedélyekkel.

Cégünk számokban

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipis.
1
év tapasztalat
0
Elégedett ügyfél
1
Sikeres projekt

Lépjen kapcsolatba velünk

Szakértő csapatunk a lehető leggyorsabb megoldást nyújtja a felmerülő problémákra.