Tel. : +36-70/756-8722

Email: info@vasikorall.hu

Irodatakarítás

Nagyobb higiénia, elégedettebb munkatársak!

Az irodákban, irodai berendezéseken – megfelelő karbantartás hiányában – temérdek mennyiségű por, szennyeződés, étel – ital darabok és emberi hámsejtek, hajszálak telepedhetnek meg, melyek ártalmasabbak lehetnek az egészségre, mint elsőre gondolnánk. A nem megfelelően alkalmazott vegyi anyagok, tisztítószerek, a nem megfelelő takarítási módszerek és az eszközökön esetlegesen megtapadt gombák, baktériumok, vírusok mind mind veszélyeztetik munkatársai egészségét, ugyanis ezek belélegezve a nyálkahártyán megtapadhatnak és különféle egészségügyi problémákat okoznak. Az irodatakarítás kiemelt fontossággal bír, hiszen a tisztaság és rend befolyásolja dolgozói hozzáállását és a cége megítélését is.

Bízza ránk az irodatakarítást! Az Ön által megbízott irodatakarító személyzetnek tisztában kell lennie a helyes takarítási módszerekkel, elég mennyiségű és megfelelő minőségű takarítóeszközzel és takarítószerrel kell rendelkezniük, továbbá előzetes szakszerű oktatásban kell részesülniük és a takarítási etikettel 100 % – ban tisztában kell lenniük. Kiemelt fontosságú, hogy a szennyezett felület takarítását nem a fertőtlenítéssel kell indítani, hiszen ilyenkor fordulhat elő a fehérje hiba, ami azt jelenti, hogy a fertőtlenítőszer a szennyeződésben lévő fehérjével reakcióba lép és hatástalanná válik, nem jut el a mikroorganizmusokig. Fontos, hogy a takarítás a nagytakarítási folyamatokkal induljon, és csak ezt követően kerül sor a fertőtlenítésre, mivel a takarítandó területek szennyezettségi szintje különböző lehet.

Ne feledje, hogy munkavállalói közérzetére negatív hatással lehet az elhanyagolt, koszos munkaterület, mely nem csupán balesetveszélyes, de az elraktározott termékekre is veszélyes. Az aljzaton felgyülemlett szennyeződés következményeképpen a padló felülete megkopik, a targonca közlekedése pedig nem biztonságos. Motiválja dolgozóit higiénikus, tisztán tartott munkahellyel! Ne engedje, hogy a padló olajos, csúszós legyen, esetleg a belélegzett por allergiás megbetegedéseket okozzon és legyengítse munkatársai immunrendszerét!

Cégünk, a Vasi Korall Kft. több, mint 20 éve áll szívélyesen az Ön rendelkezésére, legyen szó rendszeres vagy alkalmi takarítási szolgálatról! Szakértőként gondoskodunk a munkahely tisztaságáról és bármiféle ügyféligényre ajánlunk megoldást!

Szolgáltatásunk tartalmazza:


Szolgáltatások

Minőségi munkavégzés. Teljes körű kivitelezés. Magasfokú szaktudás.

Üzemcsarnok takarítás

Bízza ránk üzemcsarnokok, raktárak, gyárak szakszerű takarítását! Takarító csapatunk szakértelemmel, minőségi munkával és...

Részletek

Iroda takarítás

Az irodákban, irodai berendezéseken – megfelelő karbantartás hiányában – temérdek mennyiségű por, szennyeződés...

Részletek

Egyéb takarítás

Külterület, udvar rendben tartásával kapcsolatos munkák: utak, járdák, parkolók tisztítása, falevelek, zöld hulladék , szemét...

Részletek

Lépjen kapcsolatba velünk

Szakértő csapatunk a lehető leggyorsabb megoldást nyújtja a felmerülő problémákra.


+36-70/756-8722