Munkahigéniai termékeink

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Suspendisse et justo. Praesent mattis commodo augue. Aliquam ornare hendrerit augue.

Deb-Stoko_Stokoderm Aqua pure kézkrém

Főbb jellemzők: Védi a bőrt a nedves környezetben végzett munka során Kivitel Védi a bőrt a nedves környezetben végzett munka során és a gyakori nedves munkaanyagokkal való érintkezés esetén, mint pl. vízzel elegyített olajok és hideg dörzsölő anyagok, színanyagok vizes oldatai, savak, lúgok, sók, tisztító- és fertőtlenítő szerek és zárt védőruhák viselése. Stabilizálja, regenerálja és erősíti a bőrt Aktivkomplex bisabolol-ból és hamamelis-ből Lágy krém (3 fázisú W/O/W emulzió) HACCP minősített szilikon- és színezőanyag mentes Illatmentes.
Részletek

Deb-Stoko_Stokolan Classic kézkrém

Stokolan ápolókrém, kézre és arcra, erősen igénybevettbőrre, szilikomentes, illatosított. Gyorsan beszívodik. Bőrnyugtató hatású, minden bőrtípusra ajánlott.
Részletek

Eco-lab_Spirigel kézfertőtlenítő

A Spirigel Completeegy teljes virucidhatással rendelkező kézfertőtlenítő gél, mely különösen széleskörű védelmet biztosít a kórokozók ellen a betegosztályoktól egészen a műtőkig, a kórház egész területén. Magas rizikójúosztályokon és járványok esetén is használható. 100g termék az alábbi aktív hatóanyagot tartalmazza: 85g etanol. Emellett a termék Aloeverat és Panthenolt tartalmaz a bőr védelme érdekében.
Részletek

Green Care_Manudish kézi mos.szer

Kézi mosogatószer. Jó zsíroldó hatású, törölgetés nélküli száradást biztosít, rendkívül kiadós. Bőrkímélő tulajdonsága dermatológiailag tesztelt. Mindenféle edény esetében alkalmazható. Javasolt hígítási arány: 0,2%
Részletek

Greencare_Grease perfect, Küchenfett

Tana Green Care Grease Perfect gyors zsíroldó hatású öko konyhai tisztítószer, amely gyorsan feloldja az olaj- és zsírlerakódásokat minden lúg- és vízálló felületen. Nagyon eredményesen használható makacs, ráégett szennyeződések eltávolítására, különösen tűzhely és grillsütő tisztítására. Illatmentes termék.
Részletek

Greencare_Tanet SR15, floor and surface

Környezetbarát, nagy hatásfokú alkoholos tisztítószer, mely csík és fátyolképződés nélkül tisztít, nem hagy maradékot. Ideális az összes vízálló felület és padló egy munkafolyamatban történő tisztítására. Enyhén habzik, automatákban habzásgátló alkalmazása mellett használható.
Részletek

Greencare_Tanex allround 4 in 1

Tanex allround egy magas nedvesítő hatású, enyhén lúgos 4 az 1-ben erőteljes tisztítószer minden vízálló pedlóra és felületre. Használható napi és időszakos takarításra is. Ne használja kezeletlen fafelületen és akrilüvegen. Gépi és kézi takarítással egyaránt használható.
Részletek

Inno_sept_hig. kéztiszt.

Innoveng Inno-Sept Higiéniés fertőtlenítő kéztisztító és betegfürdető koncentrátum, 5 literes kiszerelésben. Hatásideje 30 másodperc, amely idő alatt kifejti mikrobicid hatását. Hepatitis A, B, C és HIV és H5N1 (madárinfluenza) vírus ellen is hatásos. A kezet nem szárítja, kézvédő adalék tartalmánál fogva annak finom tapintást ad.
Részletek

Inno-sept_hig. fertőtl.,kéztiszt.,betegfürdető

Kézfertőtlenítésre: Felhasználásra kész folyadék foglalkozásszerű felhasználók részére, amely alkalmas minden olyan területen ahol a kéz tisztítása mellett annak fertőtlenítésére is szükség van. Juttassunk 3 ml INNO-SEPT koncentrátumot a száraz, vagy enyhén nedves tenyérbe, és egyenletesen dörzsöljük szét a fertőtlenítendő felületen, majd habosítsuk fel. Ügyeljünk, hogy elegendő mennyiségű anyag jusson a fertőtlenítés szempontjából kritikus helyekre: kézhajlat, ujjak közötti terület, körömágyak, valamint a köröm alatti területek. A kézen alaposan eldörzsöljük és felhabosítjuk a terméket, A behatási idő letelte után a kézről csapvízzel leöblítjük. A nedves kézfelületet meleg levegőáramban szárítsuk meg. (A kéz szárítására–szükség esetén- egyszer használatos papírtörölköző is megfelel). Betegfürdetésre: A nedves bőrfelületet INNO-SEPT oldattal átitatott szivacs segítségével habosítva töröljük át, majd a behatási idő letelte után meleg vízzel, alaposan öblítsük le és a bőrfelületet törüljük szárazra.
Részletek

Kleenex_Luxury foam

Bőrbarát, alapos kézmosást biztosító habszappan kellemes illatú ideális megoldás frekventált mosdókhoz gyorsabban leöblíthető A habszappanok gazdaságosabban használhatók a folyékonyszappanoknál, mely annak köszönhető, hogy gyorsabban lemoshatók, mint a folyékony társaik, így a gyorsabb kézmosás kevesebb időt, és így kevesebb vízfogyasztást igénye
Részletek

Kliniko - Sept_Clean Center, fert., kéztiszt. szappan

Fertőtlenítő hatása: baktérium-, (MRSA), gomba- és vírusölő. 6 órás védelmet nyújt a visszafertőződés ellen. Illat- és színezékmentes. Behatási idő: 30 másodperc. OÉTI 1510-1/2005 – OTH 848-2/2005 – ÁNTSZ 5-K1904-1/2003. Puha páncéllal a bacilusok ellen. A Kliniko-Sept alkalmazásakor ügyelj a biztonságra! Használat előtt mindig olvasd el a feliratot (címkét) és a használati utasítást! illat és színezékmentes tisztít, fertőtlenít, ápol tartós, 4-6 órás visszafertőzés elleni védelem gyors fertőtlenítő hatás (30 mp)
Részletek

Prime Source_hig. alk. gél

Alkalmazható minden olyan helyen ahol higiénikus tiszta kezekre van szükség. Felhasználási javaslat: adagoljon a kezére 3-5 ml, alkohol gélt majd 30 másodpercig alaposan dörzsölje be a kéz felületét úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Más tisztítószerrel keverni tilos. Csak ép bőrfelületen alkalmazható ,nem használható nyálkahártya ,nyílt seb vagy szemkörnyéki bőr felület tisztítására.
Részletek

Prime Source_Üvegtisztító

Alkalmas üveg, tükör, gránit tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan távolítja el a zsíros szennyeződéseket. Higítás nélkül permetezzük a tisztítandó felületre, majd puha ,szöszmentes ruhával fényesre töröljük – higitva a polírozott gresslapok, mészkő és gránit felületek ,lakkozott parketta, felmosására is alkalmas – az eredmény csíkmentes csillogó felület
Részletek

Prime Source_wc illatosító olaj

Wc-k, piszoárok kellemetlen szagának megelőzésére és megszüntetésére – felhasználási javaslat permetezze a szert az előzetesen kitisztított vízkőmentesített WC csészébe vagy piszoárba – a szer minden vízöblítésnél kellemes illatot áraszt -a kezelést két három naponta ismételje meg
Részletek

Sanet_Sprinter sanicid_ szaniter

Nagy teljesítményű citromsav bázisú szanitertisztítószer. Felhasználásra kész, általános szanitertisztító. Gyorsan és fáradságmentesen oldja az ásványi és zsíros-olajos szennyeződéseket. Kellemes illatú. Savérzékeny feluületeken is használható. Szóróflakonos kiszerelés .pH:2,8
Részletek

Scott_ Control antibac. foam

Színtelen és illatmentes, habos kézmosó szappan. A luxus szappanhab segít az alapos kézmosásban, de sokkal gyorsabban leöblíthető, mint a hagyományos szappan, így kevesebb víz fogy és kevesebb idő szükséges egy kézmosáshoz. A kazetták gyorsan és könnyen, egyszerűen benyomva és bekattintva helyezhetők be. Kompatibilis az AQUARIUS kéztisztító adagolók
Részletek

Sontara_cloth wipers

Kiváló papírtörlő oldószerrel és hígítóval történő munkához Nagyon szilárd, de másrészt puha, újra felhasználható törlőkendő A nem szőtt textília erős, nagyon tartós és nagyon nedvszívó anyag, amely ellenálló marad még oldószerrel, hígítóval vagy hasonló anyaggal végzett munka esetén is. Különösen alkalmas törléshez, tisztításhoz és polírozáshoz anélkül, hogy szétesne. A legtöbb típusú oldószerrel használható, az olaj, a zsír és a víz eltávolításakor, amennyire csak lehetséges. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a makacs foltokat. A nem szőtt szövet használatkor megvédi a kezét a karcolásoktól is.
Részletek

SToko_Solopol natural pasta, skin cleansing

Oldószermentes kéztisztító paszta (régebben Solopol® strong) nagyon jó tisztítóerővel, a rendkívül durva szennyeződések eltávolítására. Felhasználási terület erősen tapadó durva szennyeződések olaj, zsír, korom, kenőanyagok Előnyök/Kivitelek természetes Astopon® dörzsölő anyaggal a szennyeződések kíméletes eltávolításához a bőr károsítása nélkül Eucornol® bőrvédő szert tartalmaz a bőrirritáció megelőzésére szilikon-, színezék-, szappan- és oldószermentes PH semleges
Részletek

Tana Tanex Power plastic cleaner

Gyors hatású, erős műanyag tiszító. Gyorsan és könnyen távolít el minden tapadó szennyeződést bármilyen kül- és beltéri műanyag vagy műanyag bevonatú felületről. Kisebb felületeknél vagy a megfelelő mikroszálas törlőkendőre, vagy közvetlen a tiszítandó felületre permetezzük, rövid behatási időt biztosítunk, majd tiszta, jó nedvszívóképességű mikroszálas törlőkendővel áttöröljük. Használható továbbá, akár ajtó, ablakkeret, gumiperem, fekete cipőnyom, lakkozott köröm nyom, műbőr vagy műanyag székek, padok, konnektorok, stb. tisztítására is, a makacsan tapadó szennyeződésekre, mint pl. a bélyegzőfesték, gumi-, toll-és filcsíkok, ujjlenyomat, nikotin és kozmetikum maradványok. A TANEX power használható mikroszálas kendővel vagy makacsabb szennyeződéseknél fokozható a hatása Power pad használatával. Nagy hatékonysággal és könnyen használható a termék. Súrolást nem igényel.
Részletek

Tana_Apesin spray, alkoholos

Alkoholos felületfertőtlenítőszer. Színtelen, kellemes illatú, bőrbarát, használatra kész oldat. Alkalmazható minden alkohol álló felületen. Alkoholos szórópreparátum. Baktericid, fungicid és vírusinaktiváló hatás. VAH/DGHM listázott. Hígítás nélkül minden alkoholálló felületen használható. Műtőscipők fertőtlenítésére is alkalmas. pH:10,4.
Részletek

Tana_Calc free descaler

Habszegény nagyhatású vízkőoldó vízköves lerakódások eltávolítására. Használhatjuk mosogatógépek és minden saválló felület tisztítására. Már igen alacsony alkalmazási koncentrációban is hatékony. Speciális összetételének köszönhetően rendkívül anyagkímélő.
Részletek

Tana_Nova quick-des, alk. felülett.

Használatra kész, illat- és színezékmentes alkoholos gyors hatású fertőtlenítő spray kis felületekre. Hatásspektruma baktericid, fungicid, szelektíven virucid, behatási ideje 1 perc. Gyors hatású alkoholtartalmú felszíni fertőtlenítőszer, baktériumölő, fungicid, vírust inaktiváló. Színektől és illatoktól mentes. Kellemes illatú, a bőrt nem irritáló. A DGHM lista iránymutatásai szerint tesztelték és értékelték.
Részletek

Tana_Sanet BR75 úszómedence, szaniter

A BR 75 szaniter tisztítószer eltávolítja még a vastagon lerakódott vízkövet, illetve húgykövet is, valamint a rozsda- és cementfátylat. Megfelelő krómozású armatúrákon korróziót nem okoz. Fertőtlenítő hatású. Minden uszodai területen, illetve toalettek és fürdők saválló felületein alkalmazhatjuk.
Részletek

Tana_Sanet Ivecid szaniter

Tartós illatú szaniter tisztítószer vizesblokkokban és más vízálló felületen történő napi használatra. Kitűnő fedőképesség jellemzi, jól tisztítja a napi szennyeződéseket, csík- és fátyolképződést nem okoz. Univerzálisan alkalmazható, tartós illatú szaniter napi tisztítószer. Vizesblokkokban és a napi takarítás más területein is, minden vízálló felületen használhatjuk. Anyagkímélő, kitűnő nedvesítő és tisztító hatású, csík- és fátyolképződés nélkül tisztít. Javasolt hígítási arány: 1% Összetevők: Anionos és nemionos tenzid, citromsav, komplexképző, színező és illatanyag, konzerválószer.
Részletek

Tana_Tanet SR13 C, fényesítő

Használhatjuk minden mosható felületen (pl. PVC, linóleum, kő stb.). Padlóápolóval bevont burkolatok tisztítására is alkalmas, illetve minden sima, fényes felület (műanyag, lakk, üveg, csempe, fém stb.) tisztítására. Összetétel: 5-15 % anionos tenzid, nemionos tenzid. További összetevők: izopropanol, parfümolaj és illatanyag. PH-érték: kb.10. Hatásmód: Tisztító hatása és fedőképessége kiváló. Anyagkímélő, csík- és fátyolképződést nem okoz, megőrzi a burkolat fényét. Zsíros, olajos szennyeződések esetén is kitűnő emulgeálóképességet mutat. Használta gazdaságos, illata kellemes. Bőrkímélő tulajdonsága klinikailag tesztelt. Felhasználási terület: Használhatjuk minden mosható felületen (pl. PVC, linóleum, kő stb.). Padlóápolóval bevont burkolatok tisztítására is alkalmas, illetve minden sima, fényes felület (műanyag, lakk, üveg, csempe, fém stb.) tisztítására. Alkalmazás: Vizes felmosáshoz és nedves törléshez 1 adagolókamra (20 ml) 8 l vízhez.
Részletek

Tana_Tanex AZ 70 all purpose

Univerzális tisztító, kiváló emulgeáló hatással olajok és zsírok esetében. Kellemesen illatosított. Bőrbarát. Legjobb ajtókhoz, üveghez, műanyag felületekhez, kályhacsempékhez, lakkozott fához és fémtárgyakhoz.
Részletek

Tork_Hair & Body liquid soap

A Tork pipere folyékony szappan beszerzésével a hotelek, iskolák és sportlétesítmények egy kiszerelésben kínálhatnak hatékony tusfürdőt és sampont. Kímélő összetétele mellett friss, uniszex illat jellemzi, amelytől a bőr és a haj is selymes tapintásúvá válik. Zuhanyzáshoz ajánljuk Hajra és testre egyaránt használható Bőrkímélő formulája ápolja a bőrt és a hajat Környezetbarát EU-ökocímkével rendelkezik Zárt utántöltő flakon egyszer használatos pumpával az optimális higiénia és az egyszerű utántölthetőség érdekében A flakon használat után összezsugorodik, így csökkentve a keletkező hulladék kiterjedését
Részletek

Wypall_wiping paper

Tekercses papírtörlők üvegtisztításra, illetve tisztítószerekkel és gyengébb oldószerekkel való használatra.
Részletek