Pályázat – GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-01982

A projekt címe:Komplex infokommunikációs fejlesztés a VASI KORALL Kft.-nél
A szerződött támogatás összege:12 003 360 Ft
A támogatás mértéke (%-ban):40 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt tartalmának bemutatása: Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert szereztük be, mellyel cégünk belső működésének fejlesztése valósult meg. Fontosnak tartottuk egy olyan rendszer bevezetését, amelyet saját igényinkre, társaságunk egyedi tevékenységeire szabva tudunk kialakítani, hogy célzottan segíthesse dolgozóink mindennapi munkáját. 
A fejlesztésünk fő célja az volt, hogy vállalkozásunk munkafolyamatait leegyszerűsítsük, ugyanakkor átláthatóbbá és hatékonyabbá is tegyük, mely elengedhetetlen feltétele a versenyképességünk és folyamatos fejlődésünk biztosításának. Az egyes tevékenységeink áttekinthető rendszerben való megjelenítése és kezelése segítséget nyújt üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív üzleti megoldások alkalmazásában.
A fejlesztéssel az iWise rendszer 9 db moduljának bevezetését valósítottuk meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak: 

A felhőalapú szolgáltatások esetén: 
Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés funkcionális specifikáció
Táv- és csoportmunka támogatás funkcionális specifikáció 
Szolgáltatásmenedzsment terület funkcionális specifikáció 
Tudásmenedzsment specializált megoldás funkcionális specifikáció

Az iWise Cloud22 Munkaügy modul (HR) fő feladata a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentése, az adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása. Az iWise Cloud22 Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja. Az iWise Cloud22 Szolgáltatásmenedzsment modul segítségével megvalósítható a vállalat szolgáltatásainak menedzselése, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás A vállalati tudásbázis bővíthető az iWise Cloud22 Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk.

A helyben telepített saját szoftver esetén:
Adott funkcionális célterülethez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer funkcionális specifikáció 
Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció
Kontrolling és döntéstámogatás funkcionális specifikáció
Beszerzési, logisztikai terület funkcionális specifikáció
Elektronikus iratkezelési megoldás funkcionális specifikáció

Az iWise mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez. Az iWise CRM modul a partnerekkel való kapcsolattartást, árajánlatok egyszerű elkészítését, vevői rendelések kezelését, értékesítési folyamat támogatását biztosítja. Az iWise Kontrolling modul elkészíti a vállalat gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, segít a rendelkezésre álló vagy megszerezhető erőforrások hatékony és eredményes felhasználásában, naprakész információkat biztosít. Az iWise Logisztika modul segít az komplex logisztikai folyamatot alkotó részfeladatok pontos megtervezésében majd egy folyamattá való integrálásában, a költséghatékonyság figyelembevételével. Az iWise Iratkezelés modul a működés során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartását teszi lehetővé.

A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében vettünk igénybe, mely tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, azok testreszabását és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.

Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségeknek (a honlapunkon a projekthez kapcsolódó tájékoztató megjelenítése és „C” típusú tábla készítése) is.
A projekt befejezési dátuma:2022.10.25.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-01982

Szolgáltatások

Minőségi munkavégzés. Teljes körű kivitelezés. Magasfokú szaktudás.

Üzemcsarnok takarítás

Iroda takarítás

Speciális takarítás

Lépjen kapcsolatba velünk

Szakértő csapatunk a lehető leggyorsabb megoldást nyújtja a felmerülő problémákra.