Üzemcsarnok takarítás

A tisztántartás kihívás. Bízza szakértőre!

Bízza ránk üzemcsarnokok, raktárak, gyárak szakszerű takarítását! Takarító csapatunk szakértelemmel, minőségi munkával és magas szintű takarító eszközállománnyal vállalja nagy felületek gyors és alapos tisztítását, erősen szennyezett üzem- és gyári építmények takarítását! Eljárási technikáinkat egybevetjük környezettudatos szemléletünkkel, mely a fenntarthatósági és környezetvédelmi követelményekből fakad: akciócsapatunk a takarítást minden esetben a leghatékonyabb, legkörnyezetbarátabb és leginkább költséghatékony eszközökkel, szerekkel végzi.

Ne feledje, hogy munkavállalói közérzetére negatív hatással lehet az elhanyagolt, koszos munkaterület, mely nem csupán balesetveszélyes, de az elraktározott termékekre is veszélyes. Az aljzaton felgyülemlett szennyeződés következményeképpen a padló felülete megkopik, a targonca közlekedése pedig nem biztonságos. Motiválja dolgozóit higiénikus, tisztán tartott munkahellyel! Ne engedje, hogy a padló olajos, csúszós legyen, esetleg a belélegzett por allergiás megbetegedéseket okozzon és legyengítse munkatársai immunrendszerét!

Cégünk, a Vasi Korall Kft. több, mint 20 éve áll szívélyesen az Ön rendelkezésére, legyen szó rendszeres vagy alkalmi takarítási szolgálatról! Szakértőként gondoskodunk a munkahely tisztaságáról és bármiféle ügyféligényre ajánlunk megoldást!

– alkalmi / rendszeres takarítás 

– nagytakarítás

– épülettakarítás

– iroda takarítás

– üzem takarítás

 – áruház takarítás

– ipari szőnyegtisztítás

 – ablaktisztítás

– gépi takarítás

– padló tisztítás

– padló bevonatolás

– fertőtlenítő nagytakarítások 

 udvar takarítás 

csarnok takarítás 

raktár takarítás

ablaktisztítás

Szolgáltatások

Minőségi munkavégzés. Teljes körű kivitelezés. Magasfokú szaktudás.

Üzemcsarnok takarítás

Iroda takarítás

Speciális takarítás

Lépjen kapcsolatba velünk

Szakértő csapatunk a lehető leggyorsabb megoldást nyújtja a felmerülő problémákra.