Tel. : +36-70/756-8722

Email: info@vasikorall.hu

Üzemcsarnok takarítás

A tisztántartás kihívás. Bízza szakértőre!

Bízza ránk üzemcsarnokok, raktárak, gyárak szakszerű takarítását! Takarító csapatunk szakértelemmel, minőségi munkával és magas szintű takarító eszközállománnyal vállalja nagy felületek gyors és alapos tisztítását, erősen szennyezett üzem- és gyári építmények takarítását! Eljárási technikáinkat egybevetjük környezettudatos szemléletünkkel, mely a fenntarthatósági és környezetvédelmi követelményekből fakad: akciócsapatunk a takarítást minden esetben a leghatékonyabb, legkörnyezetbarátabb és leginkább költséghatékony eszközökkel, szerekkel végzi.

Ne feledje, hogy munkavállalói közérzetére negatív hatással lehet az elhanyagolt, koszos munkaterület, mely nem csupán balesetveszélyes, de az elraktározott termékekre is veszélyes. Az aljzaton felgyülemlett szennyeződés következményeképpen a padló felülete megkopik, a targonca közlekedése pedig nem biztonságos. Motiválja dolgozóit higiénikus, tisztán tartott munkahellyel! Ne engedje, hogy a padló olajos, csúszós legyen, esetleg a belélegzett por allergiás megbetegedéseket okozzon és legyengítse munkatársai immunrendszerét!

Cégünk, a Vasi Korall Kft. több, mint 20 éve áll szívélyesen az Ön rendelkezésére, legyen szó rendszeres vagy alkalmi takarítási szolgálatról! Szakértőként gondoskodunk a munkahely tisztaságáról és bármiféle ügyféligényre ajánlunk megoldást!

Szolgáltatások

Minőségi munkavégzés. Teljes körű kivitelezés. Magasfokú szaktudás.

Üzemcsarnok takarítás

Bízza ránk üzemcsarnokok, raktárak, gyárak szakszerű takarítását! Takarító csapatunk szakértelemmel, minőségi munkával és...

Részletek

Iroda takarítás

Az irodákban, irodai berendezéseken – megfelelő karbantartás hiányában – temérdek mennyiségű por, szennyeződés...

Részletek

Egyéb takarítás

Külterület, udvar rendben tartásával kapcsolatos munkák: utak, járdák, parkolók tisztítása, falevelek, zöld hulladék , szemét...

Részletek

Lépjen kapcsolatba velünk

Szakértő csapatunk a lehető leggyorsabb megoldást nyújtja a felmerülő problémákra.


+36-70/756-8722